Automàtica Electrònica i Control, S.L., localitzada a Sabell, a 20 Km de Barcelona, inicia la seva activitat l'any 1.994 amb un equip de professionals posseïdors d'una gran experiència i una àmplia trajectòria, dintre del mon del comerç de components i equips per automatismes elèctrics i electrònics.

Com primer pas s'estableixen acords de representació i col·laboració amb prestigioses empreses europees molt representatives del sector en el àmbit de la UE, es crea una estructura d'empresa molt reduïda, però a l'hora eficaç i suficient, i es marquen uns objectius a curt, mig i llarg termini.

Amb la dedicació del col·laboradors, el suport de les empreses representades i amb la il·lusió d'un projecte emprenedor, oferim una àmplia gamma de productes tècnics i de qualitat a un mercat altament competitiu, amb una atenció qualificada i tracte personalitzat d'acord amb les necessitats del clients actuals i potencials.

Entre les nostres principals famílies de productes hi destaquen sensors de presència, posició i moviment, controladors de procés, equipo per ventilació i refrigeració de quadres elèctrics, equips per el control del temps, producció, longitud, ... i a més desenvolupem, dissenyem i realitzem qualsevol equip electrònic especial i exclusiu segons les necessitats específiques de cada client.

Oferim una cobertura de distribució i d'assistència tècnica en tot l'estat espanyol, través dels nostres distribuïdors i agents

 

La nostra consigna és:
• donar-nos a conèixer
• explicar-nos
• satisfer necessitats 
  ... i la resta ja ve sol !

 

Situación

Detall de la localizació a Terrassa

 

 

Documents:

Dades del registre

Protecció de dades personals

Sol·licitud de venda a crèdit

Condicions de la garantia dels productes


Ultima revisió 23.07.2015